مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

365
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر بسترهای کشت بر صفات کمی و کیفی سه رقم فلفل دلمه ای در سیستم کشت بدون خاک

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 به منظور تعیین اثر بسترهای مختلف بر عملکرد و کیفیت سه رقم فلفل دلمه ای در سیستم کشت لوله و گلدان, آزمایشی گلخانه ای در سال 1389 در سرخون بندرعباس اجرا شد. بسترهای مختلف شامل الیاف نخل (%100), پیت (%100), الیاف نخل + پیت (50: 50 درصد حجمی), الیاف نخل + پیت (75: 25 درصد حجمی) و الیاف نخل + پیت (25: 75 درصد حجمی) با سه رقم زرد Rapido, قرمز Roxcy و سبز California wonder در قالب یک طرح کامل تصادفی به صورت فاکتوریل و در سه تکرار استفاده شدند. نتایج نشان داد که بیشترین میزان وزن, طول, قطر و حجم میوه, درصد ماده خشک میوه, اسید کل, کاروتنوئید و مواد جامد محلول از رقم Roxcy به دست آمد, در حالی که بیشترین ارتفاع بوته مربوط به رقم Rapido بود. هیچ یک از صفات, بجز ارتفاع نهایی بوته, درصد ماده خشک برگ و ریشه و میزان فنول کل تحت تاثیر بستر کشت قرار نگرفتند. بر پایه نتایج به دست آمده, الیاف نخل به عنوان جایگزین کامل یا جزیی بستر پیت در کشت بدون خاک فلفل دلمه ای توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شبانی، طیبه، پیوست، غلامعلی، و الفتی، جمالعلی. (1390). بررسی اثر بسترهای کشت بر صفات کمی و کیفی سه رقم فلفل دلمه ای در سیستم کشت بدون خاک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، 2(6)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/226395/fa

    Vancouver: کپی

    شبانی طیبه، پیوست غلامعلی، الفتی جمالعلی. بررسی اثر بسترهای کشت بر صفات کمی و کیفی سه رقم فلفل دلمه ای در سیستم کشت بدون خاک. روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)[Internet]. 1390؛2(6):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/226395/fa

    IEEE: کپی

    طیبه شبانی، غلامعلی پیوست، و جمالعلی الفتی، “بررسی اثر بسترهای کشت بر صفات کمی و کیفی سه رقم فلفل دلمه ای در سیستم کشت بدون خاک،” روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشت های گلخانه ای)، vol. 2، no. 6، pp. 11–20، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226395/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button