مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 137

کلیدواژه

غذاهای فوری (فست فودها)Q2

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش مصرف غذاهای آماده در سال های اخیر بر سلامت جامعه تاثیر گذاشته است. بر این اساس شناخت دلایل استفاده از غذاهای آماده, میزان مصرف و جلوگیری از افزایش استفاده آنها اهمیت دارد. این مطالعه با هدف بررسی میزان استفاده مردم شهر اردبیل از غذاهای آماده انجام گرفت.روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 200 نفر از افراد سالم با محدوده سنی 47-14 سال به طور تصادفی از نقاط مختلف شهر اردبیل برای مطالعه انتخاب شدند. اطلاعات لازم از طریق یک پرسشنامه عمومی و تخصصی و به روش حضوری و مصاحبه گردآوری گردید. روایی پرسشنامه توسط متخصصین آموزش بهداشت و تغذیه بررسی و مورد تائید قرار گرفت. داده ها با استفاده از روش های آماری توصیفی,ANOVA و کای دو, در نرم افزار آماری SPSS.16 مورد تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان غذاهای آماده مصرفی در افرد شهری از نظر آماری بیشتر از افراد روستایی بود (p<0.05) اختلاف معنی داری بین نوع و تعداد دفعات غذاهای آماده مصرفی با شغل افراد و نیز بین نوع غذاهای آماده مصرفی با سطح تحصیلات وجود داشت (p<0.05) هیچ اختلاف معنی داری مابین نوع غذاهای آماده مصرفی و سن مشاهده نگردید.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف غذاهای آماده در تمامی مشاغل و افراد مورد مطالعه احتمالا به دلیل افزایش گرفتاری و کمبود وقت رایج می باشد. همچنین محل سکونت, نوع شغل و سطح تحصیلات می تواند در نوع و تکرار غذاهای آماده مصرفی تاثیرگذار باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امانی، فیروز، نعمتی، علی، رحیمی، الناز، فرضی زاده، فاطمه، دیده وری، المیرا، نصیرپور، فاطمه، احمدی، فاطمه، مهاجری، مهسا، تذکری، زهرا، محمدنیاارنج، علیرضا، و سوادپور، محمدتقی. (1393). بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل. سلامت و بهداشت اردبیل، 5(2)، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/226986/fa

    Vancouver: کپی

    امانی فیروز، نعمتی علی، رحیمی الناز، فرضی زاده فاطمه، دیده وری المیرا، نصیرپور فاطمه، احمدی فاطمه، مهاجری مهسا، تذکری زهرا، محمدنیاارنج علیرضا، سوادپور محمدتقی. بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1393؛5(2):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/226986/fa

    IEEE: کپی

    فیروز امانی، علی نعمتی، الناز رحیمی، فاطمه فرضی زاده، المیرا دیده وری، فاطمه نصیرپور، فاطمه احمدی، مهسا مهاجری، زهرا تذکری، علیرضا محمدنیاارنج، و محمدتقی سوادپور، “بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست فودها) در شهرستان اردبیل،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 5، no. 2، pp. 127–137، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226986/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button