مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,987
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوی مصرف صبحانه و میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهر قزوین

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 63

چکیده

 زمینه و هدف: تغذیه به عنوان یک عامل مهم در تعیین سلامتی می تواند بر موفقیت تحصیلی دانش آموزان موثر باشد. مطالعات نشان می دهد که مصرف صبحانه و میان وعده تاثیر مهمی بر یادگیری دانش آموزان دارد. از این رو, هدف از این مطالعه بررسی الگوی مصرف صبحانه و میان وعده و همچنین عوامل موثر بر مصرف آن ها در بین دانش آموزان شهر قزوین بود.روش کار: پژوهش حاضر به روش توصیفی- تحلیلی در سال تحصیلی 88-87 در بین 1300 دانش آموز 11-7 ساله مدارس ابتدایی شهر قزوین صورت گرفت.داده ها از طریق مصاحبه و پرسش نامه جمع آوری گردیدند. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری spss و با بهره گیری از آزمون کای دو انجام گرفت.یافته ها: 89.5% از دانش آموزان با صرف صبحانه به مدرسه آمده بودند. مهمترین علت عدم مصرف صبحانه نیز دیر بیدار شدن بود. 85.4% دانش آموزان در وعده صبحانه نان و پنیر و تنها 20.1% شیر مصرف می کردند. همچنین تنها 8.5% از دانش آموزان در ساعات حضور در مدرسه هیچ نوع خوراکی مصرف نکرده بودند. مهمترین علت عدم مصرف صبحانه نیز دیر بیدار شدن بود. کیک و کلوچه با 58.1% بیشترین ماده مصرفی در میان وعده بود.نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر بیانگر این است که اکثر دانش آموزان قبل از آمدن به مدرسه صبحانه مصرف می کردند. معمولترین غذای مصرفی در وعده صبحانه نان و پنیر بود که به عنوان غذای مرسوم و معمول در فرهنگ ایرانی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به اینکه شیر در بین دانش آموزان کمتر استفاده می شد, توصیه می گردد برنامه های آموزشی گسترده برای تشویق مصرف روزانه این مواد صورت پذیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضاخانی مقدم، حامد، سهیلی آزاد، علی اکبر، رزاقی مقدم، مریم، و نعمتی، علی. (1390). الگوی مصرف صبحانه و میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهر قزوین. سلامت و بهداشت اردبیل، 2(4 (پی در پی 7))، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/226996/fa

    Vancouver: کپی

    رضاخانی مقدم حامد، سهیلی آزاد علی اکبر، رزاقی مقدم مریم، نعمتی علی. الگوی مصرف صبحانه و میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهر قزوین. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1390؛2(4 (پی در پی 7)):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/226996/fa

    IEEE: کپی

    حامد رضاخانی مقدم، علی اکبر سهیلی آزاد، مریم رزاقی مقدم، و علی نعمتی، “الگوی مصرف صبحانه و میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهر قزوین،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 2، no. 4 (پی در پی 7)، pp. 57–63، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/226996/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button