APA:
کپیخسروی مشیزی، رضا، یونسیان، مسعود، امیدواربرنا، محمد، و گلوی، الهام. (1391). بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی. سلامت و بهداشت اردبیل، 3(2)، 32-41. SID. https://sid.ir/paper/227019/fa
Vancouver:
کپیخسروی مشیزی رضا، یونسیان مسعود، امیدواربرنا محمد، گلوی الهام. بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1391؛3(2):32-41. Available from: https://sid.ir/paper/227019/fa
IEEE:
کپیرضا خسروی مشیزی، مسعود یونسیان، محمد امیدواربرنا، و الهام گلوی، “بررسی میزان آگاهی و نگرش کارکنان صنف قنادی شهر بردسیر در زمینه استفاده از رنگ های مصنوعی در تهیه مواد غذایی،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 3، no. 2، pp. 32–41، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/227019/fa