APA:
کپیفیروز، فریبرز، نعمتی، علی، و عباس قلی زاده، ناطق. (1398). تاثیر موسیلاژ دانه مرو و گیاه اسفرزه بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی, میکروبی و ماندگاری ماست همزده کم چرب پروبیوتیک. سلامت و بهداشت اردبیل، 10(1 )، 96-108. SID. https://sid.ir/paper/227108/fa
Vancouver:
کپیفیروز فریبرز، نعمتی علی، عباس قلی زاده ناطق. تاثیر موسیلاژ دانه مرو و گیاه اسفرزه بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی, میکروبی و ماندگاری ماست همزده کم چرب پروبیوتیک. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1398؛10(1 ):96-108. Available from: https://sid.ir/paper/227108/fa
IEEE:
کپیفریبرز فیروز، علی نعمتی، و ناطق عباس قلی زاده، “تاثیر موسیلاژ دانه مرو و گیاه اسفرزه بعنوان جایگزین چربی بر خصوصیات حسی, میکروبی و ماندگاری ماست همزده کم چرب پروبیوتیک،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 10، no. 1 ، pp. 96–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/227108/fa