Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,340
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف خوراکی پودر تخم شنبلیله بر پروفایل لیپیدی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 38

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، الهه، زاوشی، رزا، نوروزی، مصطفی، جهانی هاشمی، حسن، زارعی، سعید، علی زاده، کامیاب، و زیاری، کتایون. (1394). تاثیر مصرف خوراکی پودر تخم شنبلیله بر پروفایل لیپیدی. ابن سینا، 17(1 (مسلسل 50))، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/228638/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی الهه، زاوشی رزا، نوروزی مصطفی، جهانی هاشمی حسن، زارعی سعید، علی زاده کامیاب، زیاری کتایون. تاثیر مصرف خوراکی پودر تخم شنبلیله بر پروفایل لیپیدی. ابن سینا[Internet]. 1394؛17(1 (مسلسل 50)):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/228638/fa

    IEEE: کپی

    الهه یوسفی، رزا زاوشی، مصطفی نوروزی، حسن جهانی هاشمی، سعید زارعی، کامیاب علی زاده، و کتایون زیاری، “تاثیر مصرف خوراکی پودر تخم شنبلیله بر پروفایل لیپیدی،” ابن سینا، vol. 17، no. 1 (مسلسل 50)، pp. 33–38، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/228638/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا