مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

800
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards)

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 274

چکیده

 به منظور بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید بچه میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards) یک آزمایش تغذیه ای برای مدت 60 روز انجام شد. در این آزمایش سه جیره نیمه خالص (Semi-purified diet) با پروتیین همسان (Isonitrogenic) ساخته شد. سه سطح مختلف از انرژی شامل 3500, 3800 و 4100کیلو کالری در کیلو گرم با پروتیین ثابت 40 درصد و سه سطح مختلف از شوری شامل 25, 35 و 45 قسمت در هزار در نظر گرفته شد. آزمایش فوق به روش فاکتوریل دو عامله (3×3) شامل 9 تیمار با سه تکرار انجام شد. آزمایش با استفاده از مخازن پلی اتیلن 300 لیتری که با 200 لیترآب پر شده بود و روزانه 50 درصد آب آن تعویض می شد انجام گرفت. تعداد 20 قطعه بچه میگو (متوسط وزن 3.22±0.19 گرم) درون هر مخزن ذخیره سازی شد و روزانه در سه وعده به صورت اشباع تغذیه شدند. در این آزمایش مشخص شد شاخص های رشد با افزایش انرژی و کاهش شوری بهبود یافتند. عامل های شوری و انرژی به تنهایی دارای اثر معنی دار (P<0.05) بر روی شاخص های رشد بودند ولی اثر متقابل معنی داری را نشان ندادند. به طور کلی تیمار 3 با انرژی 4100 کیلو کالری در کیلوگرم و شوری 25 قسمت در هزار (25:4100) از نظر شاخص های افزایش وزن بدن,NPU ,PER ,FCR , SGR و تولید به طور معنی داری (P<0.05) عملکرد بهتری نسبت به سایر تیمارها داشت. همچنین مشخص شد برای پرورش میگوی سفید هندی شوری 25 قسمت در هزار مناسب تر از سایر شوری ها بود.نتایج همچنین نشان دادند که با افزایش چربی و انرژی جیره میزان چربی و انرژی بدن میگو به طور معنی داری (P<0.05) افزایش یافتند. شوری و اثر متقابل بین انرژی و شوری اثر معنی داری را از نظر تجزیه تقریبی لاشه بدن میگوها نشان ندادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عابدیان کناری، عبدالمحمد، آذری تاکامی، قباد، نیک خواه، علی، بن سعد، چیروز، و غفله مرمضی، جاسم. (1383). بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards). منابع طبیعی ایران، 57(2)، 263-274. SID. https://sid.ir/paper/22888/fa

    Vancouver: کپی

    عابدیان کناری عبدالمحمد، آذری تاکامی قباد، نیک خواه علی، بن سعد چیروز، غفله مرمضی جاسم. بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards). منابع طبیعی ایران[Internet]. 1383؛57(2):263-274. Available from: https://sid.ir/paper/22888/fa

    IEEE: کپی

    عبدالمحمد عابدیان کناری، قباد آذری تاکامی، علی نیک خواه، چیروز بن سعد، و جاسم غفله مرمضی، “بررسی آثار سطوح مختلف انرژی و شوری بر توان تولید میگوی سفید هندی (Fenneropenaeus indicus, H. Milne Edwards)،” منابع طبیعی ایران، vol. 57، no. 2، pp. 263–274، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22888/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button