Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,719
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه ها با کاربرد اسانس های گیاهی آویشن باغی، مورد و مرزه خوزستانی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 42

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر اسانس های گیاهان آویشن باغی, مورد و مرزه خوزستانی بر میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در عصاره برخی میوه ها مورد مطالعه قرار گرفت. فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه فاکتور شامل مرحله کاربرد آنتی اکسیدان, منبع آنتی اکسیدان و غلظت آنتی اکسیدان مورد بررسی قرار گرفت. غلظت های صفر (شاهد), 50, 75, 100 و 200 میکرولیتر در صد میلی لیتر از هر اسانس استفاده شد. عصاره میوه های موز, شلیل, گلابی, انگور, آلو, هلو, سیب لبنانی زرد و سیب لبنانی قرمز به عنوان منبع آنزیم پراکسیداز به کار برده شدند. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری در فعالیت آنزیم پراکسیداز در میوه های مورد مطالعه در هر دو مرحله وجود دارد (P<0.01). در پژوهش حاضر, به طور کلی غلظت های بالاتر اسانس مرزه خوزستانی نسبت به اسانس آویشن باغی و مورد, فعالیت ضد اکسایشی بالاتری را در مراحل قبل و بعد از عصاره گیری نشان داد که احتمالا به دلیل وجود کارواکرول به عنوان مهم ترین ترکیب فعال بیولوژیکی موجود در اسانس مرزه خوزستانی است که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    احتشام نیا، عبداله، رضایی نژاد، عبدالحسین، موسوی زاده، سیدجواد، و علیخانی کوپایی، مجید. (1390). بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه ها با کاربرد اسانس های گیاهی آویشن باغی, مورد و مرزه خوزستانی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 11(2)، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/229776/fa

    Vancouver: کپی

    احتشام نیا عبداله، رضایی نژاد عبدالحسین، موسوی زاده سیدجواد، علیخانی کوپایی مجید. بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه ها با کاربرد اسانس های گیاهی آویشن باغی, مورد و مرزه خوزستانی. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1390؛11(2):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/229776/fa

    IEEE: کپی

    عبداله احتشام نیا، عبدالحسین رضایی نژاد، سیدجواد موسوی زاده، و مجید علیخانی کوپایی، “بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه ها با کاربرد اسانس های گیاهی آویشن باغی, مورد و مرزه خوزستانی،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 11، no. 2، pp. 33–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا