مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

918
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

512
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش پل نمکی در سطح در دسترس باقیمانده های آمینواسیدی آنزیم α-آمیلازB. amyloliquefaciens (BAA) و اثر آن بر پایداری حرارتی با ایجاد فشردگی موضعی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

کلیدواژه

αQ2
آمیلاز(BAA) B. amyloliquefaciens؛ جهش زایی هدفمند؛ پایداری حرارتی؛ پل نمکی؛ لوپQ2

چکیده

 در آنزیم α-آمیلاز (BAA)B. amyloliquefaciens, رزیدیوهای 185 – 177 (ناحیه I یا لوپ) سازنده بخشی از محفظه (Cage) مسئول اتصال به کلسیم هستند. لوپ موجود در BAA دارای دو رزیدیو بیشتر از همتای ترموفیل خود یعنی α-آمیلاز (BLA) B. licheniformis می باشد و رزیدیوی Arg176 موجود در این بخش با Glu126 از ناحیه II (رزیدیوهای 131 – 118) ایجاد یک پل نمکی می کند که این ارتباط در آنزیم BLA به واسطه جایگزینی های R176Q, E126V حذف گردیده است و از سویی پایداری حرارتی آنزیم BAA به میزان زیادی به یون کلسیم وابسته است. در این تحقیق, اثر پل نمکی در پایداری حرارتی آنزیم بررسی گردید و برای مشخص شدن اهمیت ساختاری و عملکردی پل نمکی مذکور, ابتدا مدل مولکولی آنزیم Δ E126 به طریقه تئوری ساخته شد و در ادامه موقعیت و اثرات رزیدیوهای دو منطقه I و II از طریق برنامه های GETAREA و WHAT IF مورد بررسی قرار گرفت و سپس جهش فوق به وسیله جهش زایی هدفمند در ژن BAA ایجاد شد و پایداری حرارتی آنزیم جهش یافته و وحشی با یکدیگر مقایسه گردید. نتایج حاصل از مدل مولکولی نشان داد که حذف پل نمکی از طریق اثر بر رزیدیوهای آبدوست و آبگریز موجود در دو منطقه I و II باعث افزایش نفوذ پذیری آنزیم به آب می گردد ونا پایداری حرارتی آنزیم جهش یافته نیز نتایج فوق را تایید کرد. بنابراین وجود پل نمکی از طریق کاهش نفوذپذیری آنزیم به آب, مانع خروج کلسیم و غیرفعال شدن حرارتی آنزیم می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زنوزی، رزیتا، خواجه، خسرو، منجمی، مجید، و قائمی، ناصر. (1391). نقش پل نمکی در سطح در دسترس باقیمانده های آمینواسیدی آنزیم α-آمیلازB. amyloliquefaciens (BAA) و اثر آن بر پایداری حرارتی با ایجاد فشردگی موضعی. زیست فناوری، 3(2 )، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/231178/fa

    Vancouver: کپی

    زنوزی رزیتا، خواجه خسرو، منجمی مجید، قائمی ناصر. نقش پل نمکی در سطح در دسترس باقیمانده های آمینواسیدی آنزیم α-آمیلازB. amyloliquefaciens (BAA) و اثر آن بر پایداری حرارتی با ایجاد فشردگی موضعی. زیست فناوری[Internet]. 1391؛3(2 ):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/231178/fa

    IEEE: کپی

    رزیتا زنوزی، خسرو خواجه، مجید منجمی، و ناصر قائمی، “نقش پل نمکی در سطح در دسترس باقیمانده های آمینواسیدی آنزیم α-آمیلازB. amyloliquefaciens (BAA) و اثر آن بر پایداری حرارتی با ایجاد فشردگی موضعی،” زیست فناوری، vol. 3، no. 2 ، pp. 41–50، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231178/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button