APA:
کپیکرمی، افسانه، قنبریان، داوود، اسحاق بیگی، علی، و فلاح، سیف اله. (1389). تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، 33(2)، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/233727/fa
Vancouver:
کپیکرمی افسانه، قنبریان داوود، اسحاق بیگی علی، فلاح سیف اله. تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1389؛33(2):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/233727/fa
IEEE:
کپیافسانه کرمی، داوود قنبریان، علی اسحاق بیگی، و سیف اله فلاح، “تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه،” مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 33، no. 2، pp. 55–65، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233727/fa