مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 65

چکیده

 هدف اصلی در این تحقیق, بررسی تاثیر رطوبت و اندازه ذرات یونجه بر نیروی لازم برای فشرده سازی و استحکام قرص های علوفه است. آزمایش ها بر روی یونجه خرد شده رقم هراتی با متوسط اندازه ذرات 3.26 و 4.75 میلی متر در سه سطح رطوبتی وزن تر 10, 15 و 20% انجام شد. آنالیز نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که اثر رطوبت, اندازه ذرات و همچنین اثر متقابل آنها بر نیروی فشرده سازی و میزان استحکام قرص ها در سطح 1% معنی دار بود. نیروی لازم برای فشرده سازی با افزایش رطوبت و اندازه ذرات افزایش یافت و کمترین نیرو برابر 2549.3 نیوتن, مربوط به رطوبت 10% و اندازه ذرات 3.26 میلی متر بود. استحکام قرص ها با افزایش رطوبت کاهش و با اندازه ذرات نسبت مستقیم دارد؛ به طوری که بیشترین استحکام در رطوبت 10% و اندازه ذرات 4.75 میلی متر, برابر 345.09 نیوتن بود. برای پیش بینی استحکام قرص ها بر مبنای رطوبت و اندازه ذرات, معادلات رگرسیون یک و دو متغیره مورد بررسی قرار گرفته و معادله رگرسیونی دو متغیره با ضریب تبیین 0.96 به عنوان بهترین گزینه برای پیش بینی استحکام قرص ها بود. با توجه به اهمیت استحکام قرص یونجه به عنوان اصلی ترین ویژگی, فرآیند قرص سازی در رطوبت 10% و اندازه ذرات 4.75 میلیمتر توصیه می شود. در این شرایط نیروی لازم برای فشرده سازی قرص ها حدود 2700 نیوتن خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، افسانه، قنبریان، داوود، اسحاق بیگی، علی، و فلاح، سیف اله. (1389). تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، 33(2)، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/233727/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی افسانه، قنبریان داوود، اسحاق بیگی علی، فلاح سیف اله. تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1389؛33(2):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/233727/fa

    IEEE: کپی

    افسانه کرمی، داوود قنبریان، علی اسحاق بیگی، و سیف اله فلاح، “تاثیر رطوبت و اندازه ذرات بر استحکام و نیروی فشرده سازی قرص یونجه،” مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 33، no. 2، pp. 55–65، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233727/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button