مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

374
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی برخی پارمترهای موثر در طراحی نقاله نئوماتیکی افقی فاز رقیق شکر

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 35

چکیده

 هدف از این مطالعه, ارزیابی برخی پارمترهای موثر بر طراحی دستگاه انتقال نئوماتیک فاز رقیق افقی برای شکر می باشد. بدین منظور, ابتدا برخی از خواص فیزیکی ذرات شکرکه مورد نیاز در طراحی دستگاه هستند, محاسبه و تعیین شد. افت فشار کل با جمع نمودن سهم دو بخش هوا و مواد با استفاده از معادلات تجربی به دست آمد. افت فشار با تغییر سرعت هوای ورودی دمنده در 5 سطح, نرخ جریان جرمی ذرات شکر در 3 سطح و طول لوله ی انتقال در 3 سطح, اندازه گیری گردید. آنالیز واریانس داده ها نشان داد که تاثیر فاکتورهای مورد نظر و اثر متقابل آن ها بر افت فشار کل در سطح اطمینان 1 درصد معنی دار است. رابطه ی بین افت فشار کل با سرعت هوای ورودی و دبی جرمی شکر به صورت معادله ی درجه دوم و با طول لوله به صورت خطی بود. جهت سنجش تغییرات در خواص کیفی فیزیکی شکر, پس از انتقال توسط دستگاه, اثرات فاکتورهای طول, دبی جرمی شکر و سرعت انتقال در سطوح ذکر شده بر دو خاصیت قطر میانگین ذرات و ضریب پراکندگی آن ها بررسی گردید. آنالیز واریانس این داده ها نشان داد تاثیر فاکتورهای مورد نظر و اثر متقابل آن ها بر ایجاد تغییر در خواص کیفی فیزیکی شکر در سطح اطمینان 1 درصد معنی دار است. با افزایش طول, دبی جرمی و سرعت, قطر میانگین ذرات کاهش و میزان پراکندگی در اندازه ی آن ها افزایش یافت. مقایسه ی میانگین داده ها نشان داد که سرعت و طول به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را بر ایجاد تغییر در خواص کیفی شکر دارند. افزایش طول لوله بدون تغییر سایر عوامل تاثیر زیادی بر شکستگی ذرات نخواهد داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کهنسال مکوندی، پویا، رهنما، مجید، معماردستجردی، رسول، و شافعی نیا، علیرضا. (1398). ارزیابی برخی پارمترهای موثر در طراحی نقاله نئوماتیکی افقی فاز رقیق شکر. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، 42(2 )، 21-35. SID. https://sid.ir/paper/233742/fa

    Vancouver: کپی

    کهنسال مکوندی پویا، رهنما مجید، معماردستجردی رسول، شافعی نیا علیرضا. ارزیابی برخی پارمترهای موثر در طراحی نقاله نئوماتیکی افقی فاز رقیق شکر. مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1398؛42(2 ):21-35. Available from: https://sid.ir/paper/233742/fa

    IEEE: کپی

    پویا کهنسال مکوندی، مجید رهنما، رسول معماردستجردی، و علیرضا شافعی نیا، “ارزیابی برخی پارمترهای موثر در طراحی نقاله نئوماتیکی افقی فاز رقیق شکر،” مهندسی زراعی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 42، no. 2 ، pp. 21–35، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233742/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button