APA:
کپیرستم آبادی، حدیث، جوینده، حسین، و حجتی، محمد. (1395). بهینه سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 235-248. SID. https://sid.ir/paper/233894/fa
Vancouver:
کپیرستم آبادی حدیث، جوینده حسین، حجتی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):235-248. Available from: https://sid.ir/paper/233894/fa
IEEE:
کپیحدیث رستم آبادی، حسین جوینده، و محمد حجتی، “بهینه سازی فرمولاسیون پنیر سفید ایرانی سنتی محتوی صمغ های فارسی و بادام به عنوان جایگزین چربی با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 235–248، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233894/fa