APA:
کپیخورسند، ماندانا، علی آبادی، مجید، و جراحی فریز، جلیل. (1397). بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(2 )، 197-212. SID. https://sid.ir/paper/233898/fa
Vancouver:
کپیخورسند ماندانا، علی آبادی مجید، جراحی فریز جلیل. بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(2 ):197-212. Available from: https://sid.ir/paper/233898/fa
IEEE:
کپیماندانا خورسند، مجید علی آبادی، و جلیل جراحی فریز، “بررسی اثر جایگزینی آرد سویا و عدس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات تخمیری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 197–212، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233898/fa