APA:
کپیمقصودلو، عاطفه، مقصودلو، یحیی، خمیری، مرتضی، و قربانی، محمد. (1391). بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 87-98. SID. https://sid.ir/paper/233908/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو عاطفه، مقصودلو یحیی، خمیری مرتضی، قربانی محمد. بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):87-98. Available from: https://sid.ir/paper/233908/fa
IEEE:
کپیعاطفه مقصودلو، یحیی مقصودلو، مرتضی خمیری، و محمد قربانی، “بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی کیتوزان و تاثیر آن بر جذب رطوبت و ویژگی های ارگانولپتیکی مغز پسته،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 87–98، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233908/fa