مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

956
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 -EBYT جو

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 138

چکیده

 در این مطالعه, اثر متغیرهای مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کیفی و کمی عصاره مالت تهیه شده از لاین 20-EBYT-88 جو, از جمله راندمان عصاره گیری گرم و سرد, رنگ, ازت محلول, شاخص کلباچ و مواد جامد محلول کل در آزمایشات فاکتوریل 3×3 در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بیشینه مقدار راندمان عصاره گیری گرم (60.89 درصد) با استفاده از 24 ساعت خیساندن و 5 روز جوانه زنی به دست آمد. مقدار رنگ عصاره در محدوده 8.5417.12ASBC در تغییر بود که بیشترین مقدار رنگ مربوط به عصاره بدست آمده از مالتی با 24 ساعت خیساندن در طی 7 روز جوانه زنی بود. افزایش مدت زمان خیساندن از 24 به 48 ساعت باعث افزایش 0.48 Bo در مواد جامد محلول کل گردید و بررسی ضرایب همبستگی میان پارمترها نشان داد که قویترین همبستگی بین شاخص کلباچ و ازت محلول با ضریب تبیین 99.5% بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، آیدانی، عماد، و محمدی، مرتضی. (1391). بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 -EBYT جو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/233911/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، ضیایی فر امان محمد، آیدانی عماد، محمدی مرتضی. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 -EBYT جو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/233911/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، و مرتضی محمدی، “بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین 20-88 -EBYT جو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 129–138، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233911/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا