APA:
کپیبخش آبادی، حمید، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، آیدانی، عماد، و محمدی، مرتضی. (1391). بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از
لاین 20-88 -EBYT جو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(2)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/233911/fa
Vancouver:
کپیبخش آبادی حمید، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، ضیایی فر امان محمد، آیدانی عماد، محمدی مرتضی. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از
لاین 20-88 -EBYT جو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(2):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/233911/fa
IEEE:
کپیحمید بخش آبادی، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، امان محمد ضیایی فر، عماد آیدانی، و مرتضی محمدی، “بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از
لاین 20-88 -EBYT جو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 129–138، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233911/fa