APA:
کپیسبزی، فرشته، وریدی، محمدجواد، و وریدی، مهدی. (1396). مطالعه اثر آبغوره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 53-70. SID. https://sid.ir/paper/233912/fa
Vancouver:
کپیسبزی فرشته، وریدی محمدجواد، وریدی مهدی. مطالعه اثر آبغوره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):53-70. Available from: https://sid.ir/paper/233912/fa
IEEE:
کپیفرشته سبزی، محمدجواد وریدی، و مهدی وریدی، “مطالعه اثر آبغوره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 53–70، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233912/fa