مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این مطالعه فرایند انعقاد الکتریکی پالسی (PEC) در شفاف سازی آبمیوه بررسی شد. در ادامه اثر 3 متغیر زمان پالس دهی (1, 3 و 5 دقیقه), زمان فرایند (5, 10, 30 و 45 دقیقه) و شدت جریان الکتریکی (0.03, 0.1 و 0.5 آمپر) هرکدام در 3 تکرار بر کارایی فرایند بررسی شد.مطالعه تاثیر پارامترهای عملیاتی نشان داد در فرایند PEC, بهترین کدورت برابر با 5 NTU, در شدت جریان الکتریکی 0.03 آمپر, زمان پالس 5 دقیقه, زمان فرایند 30 دقیقه و بدون تغییر pH آبمیوه طبیعی (3.5=pH) حاصل می شود. سپس, جهت رسیدن به سطح استاندارد کدورت آب سیب از اثر هم افزایی مقادیر اندک آنزیم های پکتیناز و آمیلاز و عامل شفاف کننده ژلاتین به عنوان کمک منعقدکننده استفاده شد. این روش کدورت را به کدورت استاندارد (2 NTU) نزدیک کرد. این مطالعه نشان داد روش PEC به دلیل کاهش قابل توجه کدورت بدون نیاز به آنزیم ها و مواد کمکی و با کاهش چشمگیر زمان فرایند می تواند به عنوان روشی جایگزین و یا کمکی در صنعت آبمیوه سازی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قوامی، رامیار، ملکی، افشین ، و دارایی، هیوا. (1396). کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 39-52. SID. https://sid.ir/paper/233917/fa

    Vancouver: کپی

    قوامی رامیار، ملکی افشین ، دارایی هیوا. کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):39-52. Available from: https://sid.ir/paper/233917/fa

    IEEE: کپی

    رامیار قوامی، افشین ملکی، و هیوا دارایی، “کارایی روش نوین انعقاد الکتریکی پالسی در شفاف سازی آب سیب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 39–52، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233917/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button