APA:
کپیکمالی، سارا، حسینی نژاد، مرضیه، الهی، محمد، و یاورمنش، مسعود. (1392). اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 311-322. SID. https://sid.ir/paper/233920/fa
Vancouver:
کپیکمالی سارا، حسینی نژاد مرضیه، الهی محمد، یاورمنش مسعود. اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):311-322. Available from: https://sid.ir/paper/233920/fa
IEEE:
کپیسارا کمالی، مرضیه حسینی نژاد، محمد الهی، و مسعود یاورمنش، “اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 311–322، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233920/fa