مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

770
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7

صفحات

 صفحه شروع 311 | صفحه پایان 322

چکیده

 پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در بهبود تعادل میکروبی سیستم گوارشی نقش داشته و پتانسیل کاربردی خوبی در صنایع غذایی و حفظ سلامت عمومی دارند. بقای پروبیوتیک در طی استرس های گوارشی تحت تاثیر پری بیوتیک حامل قرار می گیرد. در این پژوهش اثر پری بیوتیکی اینولین (استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی و همچنین اینولین استاندارد آزمایشگاهی), گلوکز و نمونه بدون کربوهیدارت بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی بر اشرشیاکلی O157:H7 در دو گونه لاکتوباسیلوس به منظور امکان ارائه ترکیب سین بیوتیکی موثر, مطالعه شده است. اثر تیمارهای اینولین بر رشد و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی PTCC 1608 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس PTCC 1637 در غلظت های مختلف صفرا (صفر, 0.3, 0.5, 1 و 1.5 درصد) در قالب طرح آماری فاکتوریل کاملا تصادفی و اثر بازدارندگی به روش چاهک در قالب طرح آماری کاملا تصادفی بررسی و با نمونه های شاهد مقایسه شد. نتایج نشان داد که اینولین استخراجی می تواند بر افزایش مقاومت دو لاکتوباسیلوس به نمک های صفراوی موثر باشد. در عین حال با افزایش غلظت صفرا از این اثر کاسته شد و زنجیره های بلندتر اینولین اثر کمتری از گلوکز داشتند. با وجود اینکه گلوکز دارای بازدارندگی بیشتری بر اشرشیاکلی بود, اینولین کاسنی و استاندارد نیز بازدارندگی قابل قبولی داشتند. اینولین سیب زمینی ترشی با بالاترین درجه پلیمریزاسیون کمترین اثرات را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کمالی، سارا، حسینی نژاد، مرضیه، الهی، محمد، و یاورمنش، مسعود. (1392). اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 311-322. SID. https://sid.ir/paper/233920/fa

    Vancouver: کپی

    کمالی سارا، حسینی نژاد مرضیه، الهی محمد، یاورمنش مسعود. اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):311-322. Available from: https://sid.ir/paper/233920/fa

    IEEE: کپی

    سارا کمالی، مرضیه حسینی نژاد، محمد الهی، و مسعود یاورمنش، “اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلی O157:H7،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 311–322، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button