مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی

صفحات

 صفحه شروع 365 | صفحه پایان 380

چکیده

 در این تحقیق, استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی تویین 20 در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با عامل فعال سطحی (MEUF) به منظور کاهش ناخالصی های شکرخام نیشکر نظیر کدورت, رنگ, کل ماده حل شده (TDS) و نشاسته مورد بررسی قرار گرفت. هم چنین, تغییرات شار تراوه نیز بررسی شد. تاثیر پارامترهای دما (در سه سطح 30, 40 و 50 درجه سانتی گراد), فشار در عرض غشاء (در سه سطح 2, 3.5 و 5 بار) و غلظت عامل فعال سطحی (در سه سطح) با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) بر میزان کاهش ناخالصی های مذکور در شکر خام نیشکر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از عامل فعال سطحی تویین 20 در بهترین حالت منجر به کاهش رنگ, کدورت و نشاسته به ترتیب به میزان 94, 98 و 72 درصد نسبت به خوراک در مقایسه با فرآیند فراپالایش متعارف شد, اما در کاهش TDS موفقیت زیادی نداشت و نهایتا به 34 درصد رسید. شار تراوه نیز با افزایش غلظت عامل فعال سطحی کاهش یافت. پارامترهای مدنظر در این تحقیق به طور معنی داری در کاهش رنگ, کدورت,TDS  و نشاسته تاثیرگذار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکیم زاده، وحید، الهی، محمد، موسوی، سیدمحمود، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1392). حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 365-380. SID. https://sid.ir/paper/233922/fa

    Vancouver: کپی

    حکیم زاده وحید، الهی محمد، موسوی سیدمحمود، رضوی سیدمحمدعلی. حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):365-380. Available from: https://sid.ir/paper/233922/fa

    IEEE: کپی

    وحید حکیم زاده، محمد الهی، سیدمحمود موسوی، و سیدمحمدعلی رضوی، “حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 365–380، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233922/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button