APA:
کپیحکیم زاده، وحید، الهی، محمد، موسوی، سیدمحمود، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1392). حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 365-380. SID. https://sid.ir/paper/233922/fa
Vancouver:
کپیحکیم زاده وحید، الهی محمد، موسوی سیدمحمود، رضوی سیدمحمدعلی. حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):365-380. Available from: https://sid.ir/paper/233922/fa
IEEE:
کپیوحید حکیم زاده، محمد الهی، سیدمحمود موسوی، و سیدمحمدعلی رضوی، “حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 365–380، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233922/fa