APA:
کپیرزاق پور، الهام، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1392). تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 323-338. SID. https://sid.ir/paper/233925/fa
Vancouver:
کپیرزاق پور الهام، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):323-338. Available from: https://sid.ir/paper/233925/fa
IEEE:
کپیالهام رزاق پور، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 323–338، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233925/fa