APA:
کپیاکبری، نسترن، محمدزاده میلانی، جعفر، و علاالدینی، بهزاد. (1392). تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 339-350. SID. https://sid.ir/paper/233926/fa
Vancouver:
کپیاکبری نسترن، محمدزاده میلانی جعفر، علاالدینی بهزاد. تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):339-350. Available from: https://sid.ir/paper/233926/fa
IEEE:
کپینسترن اکبری، جعفر محمدزاده میلانی، و بهزاد علاالدینی، “تاثیر افزودن پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 339–350، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233926/fa