APA:
کپیمرتضوی نژاد، صبا، عباسی، هاجر، و جهادی، مهشید. (1395). بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/233927/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی نژاد صبا، عباسی هاجر، جهادی مهشید. بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/233927/fa
IEEE:
کپیصبا مرتضوی نژاد، هاجر عباسی، و مهشید جهادی، “بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233927/fa