مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,451
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

کلیدواژه

چکیده

 اکارا, تفاله حاصل از سویا در مراحل تولید شیر سویا و توفو است که علی رغم دارا بودن ارزش غذایی بالا, کاربرد چندانی در صنعت غذا ندارد. این پژوهش, با هدف بهینه سازی فرمول کیک اسفنجی تهیه شده از اکارا (0 تا 66 درصد آرد گندم) و کیوی (0 تا 25 درصد آرد گندم) با استفاده از طرح آماری سطح پاسخ انجام گرفت. با در نظر گرفتن مهم ترین پارامترهای کیفی کیک از جمله رطوبت, دانسیته, تخلخل, رنگ و پروفایل بافت, مناسب ترین نسبت اکارا و کیوی در فرمولاسیون کیک اسفنجی به ترتیب 29.7 و 12.45 درصد در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که در کیک حاوی اکارا و کیوی, سرعت فرآیند بیاتی به طور معنی داری از نمونه شاهد کمتر است و در طی 14 روز نگهداری, پیوستگی بافتی خود را به خوبی حفظ نمود. به علاوه فنریت نمونه فوق نیز در مدت نگهداری افزایش چشمگیری را نشان می دهد. بنابراین به کارگیری مقادیر بهینه اکارا و کیوی در فرمولاسیون کیک اسفنجی علاوه بر بهبود ارزش تغذیه ای محصول, تاثیرات قابل ملاحظه ای در کاهش سرعت بیاتی آن دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضوی نژاد، صبا، عباسی، هاجر، و جهادی، مهشید. (1395). بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/233927/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضوی نژاد صبا، عباسی هاجر، جهادی مهشید. بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/233927/fa

    IEEE: کپی

    صبا مرتضوی نژاد، هاجر عباسی، و مهشید جهادی، “بهینه سازی ترکیبات متشکله کیک اسفنجی حاوی اکارا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233927/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا