APA:
کپیاشتواد، رحمت اله، کلانتری، داوود، هاشمی، سیدجعفر، و پیردشتی، همت اله. (1395). بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 87-104. SID. https://sid.ir/paper/233933/fa
Vancouver:
کپیاشتواد رحمت اله، کلانتری داوود، هاشمی سیدجعفر، پیردشتی همت اله. بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):87-104. Available from: https://sid.ir/paper/233933/fa
IEEE:
کپیرحمت اله اشتواد، داوود کلانتری، سیدجعفر هاشمی، و همت اله پیردشتی، “بررسی تاثیر نرخ خشک شدن و طول دوره استراحت دهی در خشک کردن شلتوک به روش لایه نازک،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 87–104، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233933/fa