مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

چغندرقند به عنوان یک گیاه صنعتی و استراتژیک, یکی از اصلی ترین منابع تولید شکر در ایران و جهان محسوب می شود. تحقیق حاضر در طول یک دوره بهره برداری در سال 1392 بر روی چغندرهای قند ارسالی به کارخانه قند همدان صورت گرفت. تصاویری از سطح چغندرهای نمونه گیری شده با استفاده از یک دستگاه پویشگر رومیزی تهیه و به کمک الگوریتم طراحیشده در نرم افزار متلب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مساحت سطح نمونه ها تعیین گردید. سپس آزمون های فیزیکوشیمیایی به منظور اندازه گیری برخی فاکتورهای مرتبط با کیفیت محصول مانند درصد قند, نیتروژن مضره, سدیم و پتاسیم موجود در ریشه ها انجام شد. مساحت سطح چغندرهای قند با فاکتورهایی همچون درصد قند ناخالص (R2=-0.696), درصد قند خالص (R2=-0.724), ضریب استحصال شکر (R2=-0.679) و قند ملاس (R2=0.459) دارای همبستگی معنی دار بود. با توجه به یافته های این تحقیق, می توان نتیجه گرفت که کاهش عیار و افزایش میزان ناخالصی ها در چغندرهای قند, متناسب با میانگین مساحت چغندر بوده و با افزایش اندازه و در نتیجه افزایش سطح چغندرقند, میزان عیار کاهش و ناخالصی های موجود افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهادربیگی، احمد، هنرور، مسعود، انصاری، کیوان، و بهرامی، محمدعرفان. (1395). تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/233934/fa

    Vancouver: کپی

    بهادربیگی احمد، هنرور مسعود، انصاری کیوان، بهرامی محمدعرفان. تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/233934/fa

    IEEE: کپی

    احمد بهادربیگی، مسعود هنرور، کیوان انصاری، و محمدعرفان بهرامی، “تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 15–26، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233934/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button