APA:
کپیعسگری، انسیه، و گلی، محمد. (1397). بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1 )، 105-118. SID. https://sid.ir/paper/233937/fa
Vancouver:
کپیعسگری انسیه، گلی محمد. بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(1 ):105-118. Available from: https://sid.ir/paper/233937/fa
IEEE:
کپیانسیه عسگری، و محمد گلی، “بررسی اثر جایگزینی شکر با پودر استویا و صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, رئولوژیکی و حسی نکتار زردآلو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 105–118، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233937/fa