مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب

صفحات

 صفحه شروع 331 | صفحه پایان 346

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده، جلال، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، کدخدایی، رسول، و کوچکی، آرش. (1393). بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 331-346. SID. https://sid.ir/paper/233946/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده جلال، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کدخدایی رسول، کوچکی آرش. بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):331-346. Available from: https://sid.ir/paper/233946/fa

    IEEE: کپی

    جلال محمدزاده، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، رسول کدخدایی، و آرش کوچکی، “بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 331–346، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233946/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button