APA:
کپیمحمدزاده، جلال، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، کدخدایی، رسول، و کوچکی، آرش. (1393). بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 331-346. SID. https://sid.ir/paper/233946/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده جلال، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کدخدایی رسول، کوچکی آرش. بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):331-346. Available from: https://sid.ir/paper/233946/fa
IEEE:
کپیجلال محمدزاده، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، رسول کدخدایی، و آرش کوچکی، “بررسی تاثیر مانوپروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 331–346، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233946/fa