مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,165
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانه سرم آلبومین گاوی-رسوراترول

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 300

چکیده

 حل ‎شوندگی کم رسوراترول در آب و حساس بودن این ترکیب به اکسیداسیون و ایزومریزاسیون, کاربرد آن را در فرمولاسیون مواد غذایی محدود می کند. در این مطالعه تاثیر برهمکنش آلبومین-رسوراترول بر اندازه و بار سامانه, حل شوندگی و خاصیت آنتی اکسیدانی رسوراترول مورد بررسی قرار گرفت. اندازه و بار ذرات با دستگاه پراکنش نور لیزر, مورفولوژی ذرات به کمک میکروسکوپ الکترونی, تاثیر تشکیل کمپلکس بر حل شوندگی رسوراترول در محیط آبی با روش های اسپکتروفتومتری معمولی و فلورسانس و خواص آنتی اکسیدانی با روش تعیین مقدار قدرت احیاکنندگی آهن 3 ظرفیتی اندازه گیری شد. نتایج حاکی از آن بود که رسوراترول به نسبت مولی 1 به 2.3 حل شده و محلول شفاف و کلوئیدی پایدار ایجاد می کند که متوسط اندازه ذرات آن حدود 30 نانومتر و عدم یکنواختی حدود 0.6 می باشد و بار الکتریکی آن 3±18- است. در تصویر میکروسکوپ الکترونی, اندازه ذرات کمپلکس آلبومین-رسوراترول بین 30 تا 50 نانومتر و به شکل کروی می باشد. نتایج آزمون احیاکنندگی آهن نشان داد که قدرت آنتی اکسیدانی رسوراترول در سرم آلبومین با نسبت مولی 60:60, حدود 58 درصد رسوراترول محلول دراتانول بود. بنابراین تشکیل کمپلکس مانع از اکسیداسیون رسوراترول می شود که قدمی ضروری در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اندیشمند، هاشم، روفه گری نژاد، لیلا، و طبیبی آذر، مهناز. (1396). بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانه سرم آلبومین گاوی-رسوراترول. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3 )، 291-300. SID. https://sid.ir/paper/233952/fa

    Vancouver: کپی

    اندیشمند هاشم، روفه گری نژاد لیلا، طبیبی آذر مهناز. بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانه سرم آلبومین گاوی-رسوراترول. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(3 ):291-300. Available from: https://sid.ir/paper/233952/fa

    IEEE: کپی

    هاشم اندیشمند، لیلا روفه گری نژاد، و مهناز طبیبی آذر، “بررسی مشخصات و ساختار نانوسامانه سرم آلبومین گاوی-رسوراترول،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 291–300، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233952/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button