APA:
کپیمتولی، علی، و ذبیح نیا، فاطمه. (1396). اثر پیش تیمارهای مختلف حرارتی, پالسی, شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی, ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال سازی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3 )، 277-290. SID. https://sid.ir/paper/233953/fa
Vancouver:
کپیمتولی علی، ذبیح نیا فاطمه. اثر پیش تیمارهای مختلف حرارتی, پالسی, شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی, ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال سازی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(3 ):277-290. Available from: https://sid.ir/paper/233953/fa
IEEE:
کپیعلی متولی، و فاطمه ذبیح نیا، “اثر پیش تیمارهای مختلف حرارتی, پالسی, شیمیایی و مکانیکی بر روند تغییرات ضریب انتقال جرم خارجی, ضریب نفوذ رطوبت و انرژی فعال سازی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 277–290، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233953/fa