مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,383
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده

صفحات

 صفحه شروع 301 | صفحه پایان 312

چکیده

 کف نوعی سامانه کلوئیدی است که در آن حباب های هوا در محیط پیوسته مایع یا جامد پراکنده شده است. نظر به اهمیت حجم و پایداری کف سفیده تخم مرغ پاستوریزه در صنایع غذایی و تعداد محدود پژوهش های انجام شده دراین خصوص, هدف این پژوهش بررسی تاثیر یون های مس و آلومینیوم, توئین 80 و سدیم لوریل سولفات بر دانسیته مخصوص, افزایش حجم, شاخص هم زدن, شاخص دوام, فاز گازی, خصوصیات بافتی, کشش سطحی و ریزساختار کف پس از تنظیم pH و اعمال تیمار حرارتی مشابه پاستوریزاسیون بود. بهترین تیمار ازنظر بهبود ویژگی های کف نمونه حاوی 0.21 میلی مول سولفات مس و تیمار 0.63 میلی مول سولفات آلومینیوم بود. در نمونه های حاوی تیمار سدیم لوریل سولفات و توئین80 بیشترین پایداری و حجم کف در تیمار حاوی 1500 پی پی ام مواد فعال سطحی مشاهده شد. نتایج این پژوهش نشان داد, در شرایط عدم دسترسی به افزودنی های طبیعی, واحدهای فراوری سفیده تخم مرغ مایع, می توانند با افزودن مقادیر بهینه از افزودنی های یادشده بر مشکلات ناشی از کاهش کف در اثر فراوری و عدم استقبال مصرف کنندگان صنعتی به این دلیل, در حد قابل توجهی فائق آیند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه زاد، سمیرا، و دبستانی، محسن. (1396). بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3 )، 301-312. SID. https://sid.ir/paper/233955/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه زاد سمیرا، دبستانی محسن. بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(3 ):301-312. Available from: https://sid.ir/paper/233955/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا یگانه زاد، و محسن دبستانی، “بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 301–312، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button