APA:
کپییگانه زاد، سمیرا، و دبستانی، محسن. (1396). بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(3 )، 301-312. SID. https://sid.ir/paper/233955/fa
Vancouver:
کپییگانه زاد سمیرا، دبستانی محسن. بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(3 ):301-312. Available from: https://sid.ir/paper/233955/fa
IEEE:
کپیسمیرا یگانه زاد، و محسن دبستانی، “بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر ویژگی های فیزیکی کف سفیده تخم مرغ مایع پاستوریزه شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 301–312، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233955/fa