APA:
کپیفرخ، سیده عسل، و بقایی، هما. (1395). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی استیک گوشت مرغ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 359-368. SID. https://sid.ir/paper/233961/fa
Vancouver:
کپیفرخ سیده عسل، بقایی هما. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی استیک گوشت مرغ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(4):359-368. Available from: https://sid.ir/paper/233961/fa
IEEE:
کپیسیده عسل فرخ، و هما بقایی، “بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی استیک گوشت مرغ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 4، pp. 359–368، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233961/fa