مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,262
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 184

چکیده

 صمغ فارسی, صمغی است شفاف که از درخت بادام کوهی بدست می آید. این صمغ کاربردهای دارویی و غذایی بسیاری داشته و شامل دو قسمت محلول (30–25 درصد) و نامحلول (75-70 درصد) می باشد. با توجه به نامحلول بودن بخش اعظم صمغ فارسی (75-70), در پژوهش حاضر با استفاده از روش سطح پاسخ, تاثیر استفاده از شرایط مختلف اصلاح شیمیایی (غلظت صمغ, غلظت آکریل آمید, دما و زمان واکنش) روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی و ایجاد ویژگی های امولسیون کنندگی در بخش محلول مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج, بیشترین افزایش حلالیت (64 درصد) در غلظت 6 درصد صمغ, 0.08 مول آکریل آمید, دمای 60 درجه سانتی گراد و زمان 3 ساعت به دست آمد. در ضمن, گرانروی ذاتی و وزن مولکولی بخش محلول جداسازی شده از بخش نامحلول اصلاح شده در شرایط بهینه کمتر از بخش محلول صمغ فارسی اصلاح نشده بود. همچنین, نتایج طیف بینی فروسرخ تبدیل فوریه, تغییرات ساختاری صمغ اصلاح شده را تایید کرد. از طرفی, نتایج بررسی اثر pH های مختلف و الکترولیت ها بر رفتار جریانی بخش محلول جداسازی شده از صمغ اصلاح شده در شرایط بهینه, حاکی از آن بود که این صمغ یک هیدروکلوئید آنیونی است. به علاوه, توانایی امولسیون کنندگی آن کمتر از بخش محلول صمغ فارسی اصلاح نشده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مولوی نجومی، مرضیه، و عباسی، سلیمان. (1393). ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/233966/fa

    Vancouver: کپی

    مولوی نجومی مرضیه، عباسی سلیمان. ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/233966/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه مولوی نجومی، و سلیمان عباسی، “ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 171–184، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233966/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا