APA:
کپیمولوی نجومی، مرضیه، و عباسی، سلیمان. (1393). ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/233966/fa
Vancouver:
کپیمولوی نجومی مرضیه، عباسی سلیمان. ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/233966/fa
IEEE:
کپیمرضیه مولوی نجومی، و سلیمان عباسی، “ارزیابی تاثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 171–184، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233966/fa