APA:
کپیحسینی نژاد، مرضیه، محتشمی، مریم، کمالی، سارا، و الهی، محمد. (1394). بهینه سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه ای کم کالری با استفاده از شیرین کننده های سوکرالوز و ایزومالت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(1)، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/233974/fa
Vancouver:
کپیحسینی نژاد مرضیه، محتشمی مریم، کمالی سارا، الهی محمد. بهینه سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه ای کم کالری با استفاده از شیرین کننده های سوکرالوز و ایزومالت. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(1):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/233974/fa
IEEE:
کپیمرضیه حسینی نژاد، مریم محتشمی، سارا کمالی، و محمد الهی، “بهینه سازی فرمولاسیون پودر ژله میوه ای کم کالری با استفاده از شیرین کننده های سوکرالوز و ایزومالت،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 65–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233974/fa