APA:
کپیایوبی، اعظم، صداقت، ناصر، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(1)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/233976/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، صداقت ناصر، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(1):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/233976/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، ناصر صداقت، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 1–18، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233976/fa