مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,999
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,010
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 130

چکیده

 به دلیل معایب متعدد مواد بسته بندی سنتزی از قبیل مهاجرت ترکیبات پلیمری به محتوی مواد غذایی, ایجاد آلودگی زیست محیطی, عدم بازیافت آسان, گران بودن مواد اولیه و بالا بودن هزینه تولید و غیره, در سالهای اخیر پلیمرهای طبیعی به عنوان جایگزین هایی ایمن و زیست تخریب پذیر برای پلاستیک های حاصل از مشتقات نفتی بسیار موردتوجه قرار گرفته اند. هدف این پژوهش تولید فیلم خوراکی از صمغ کتیرای بومی ایران و تعیین مشخصات فیزیکی و مکانیکی آن بود. همچنین تاثیر درصدهای مختلف پلاستی سایزر (30%,40% و 50%) بر ویژگی های فیلم های حاصل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد صمغ کتیرا دارای خاصیت فیلم پذیری مناسب بوده و فیلم های حاصل از آن شفافیت بسیار خوبی دارند. تغییرات درصد گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی نظیر شفافیت, ضخامت و دانسیته فیلم تاثیر معنی داری نداشت, اما بر ویژگی های مکانیکی فیلم های کتیرا تاثیرگذار بود, به طوری که فیلم های کتیرای دارای 30% گلیسرول, از مقاومت به کشش بالاتری برخوردار بودند. همچنین در فیلم دارای 50% گلیسرول, درصد ازدیاد طول تا پارگی و سفتی کمتر نسبت به نمونه های دیگر بیشتر بود. حلالیت بالای فیلم های کتیرا از میزان مطلوبیت آنها برای تولید فیلم به تنهایی می کاهد, درعین حال, کتیرا گزینه ای مناسب در تهیه فیلم های کامپوزیتی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عقیلی مقدم، حمیده السادات، عمادی، باقر، حسینی، فرشته، و صدرنیا، حسن. (1395). تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/233994/fa

    Vancouver: کپی

    عقیلی مقدم حمیده السادات، عمادی باقر، حسینی فرشته، صدرنیا حسن. تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/233994/fa

    IEEE: کپی

    حمیده السادات عقیلی مقدم، باقر عمادی، فرشته حسینی، و حسن صدرنیا، “تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 119–130، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233994/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا