APA:
کپیعقیلی مقدم، حمیده السادات، عمادی، باقر، حسینی، فرشته، و صدرنیا، حسن. (1395). تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(2)، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/233994/fa
Vancouver:
کپیعقیلی مقدم حمیده السادات، عمادی باقر، حسینی فرشته، صدرنیا حسن. تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(2):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/233994/fa
IEEE:
کپیحمیده السادات عقیلی مقدم، باقر عمادی، فرشته حسینی، و حسن صدرنیا، “تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 119–130، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233994/fa