APA:
کپیپیری قشلاقی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1393). تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 245-254. SID. https://sid.ir/paper/234031/fa
Vancouver:
کپیپیری قشلاقی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران. تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):245-254. Available from: https://sid.ir/paper/234031/fa
IEEE:
کپیشیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 245–254، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234031/fa