مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

879
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دما، زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 254

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیری قشلاقی، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1393). تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 245-254. SID. https://sid.ir/paper/234031/fa

    Vancouver: کپی

    پیری قشلاقی شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران. تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):245-254. Available from: https://sid.ir/paper/234031/fa

    IEEE: کپی

    شیما پیری قشلاقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “تاثیر دما, زمان و نسبت های مختلف آنیم به سوبسترا در تهیه پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 245–254، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234031/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button