APA:
کپیبهنیا، آرمیتا، کاراژیان، حجت، نیازمند، راضیه، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1393). تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 255-266. SID. https://sid.ir/paper/234034/fa
Vancouver:
کپیبهنیا آرمیتا، کاراژیان حجت، نیازمند راضیه، محمدی نافچی عبدالرضا. تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):255-266. Available from: https://sid.ir/paper/234034/fa
IEEE:
کپیآرمیتا بهنیا، حجت کاراژیان، راضیه نیازمند، و عبدالرضا محمدی نافچی، “تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 255–266، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234034/fa