APA:
کپیجمشیدی، انسیه، شعبان پور، بهاره، رحمانی فرح، کاوه، پیغمبری، سیدیوسف، رستم زاد، هانیه، آذری به، مریم، و برزگر، لحاک. (1391). بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(4)، 295-306. SID. https://sid.ir/paper/234041/fa
Vancouver:
کپیجمشیدی انسیه، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه، پیغمبری سیدیوسف، رستم زاد هانیه، آذری به مریم، برزگر لحاک. بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(4):295-306. Available from: https://sid.ir/paper/234041/fa
IEEE:
کپیانسیه جمشیدی، بهاره شعبان پور، کاوه رحمانی فرح، سیدیوسف پیغمبری، هانیه رستم زاد، مریم آذری به، و لحاک برزگر، “بررسی اثر صمغ های زانتان, آلژینات و کربوکسی متیل سلولز و شرایط انجمادزدایی بر کیفیت فینگر ماهی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 4، pp. 295–306، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234041/fa