APA:
کپییوسفی، عاطفه، ناصحی، بهزاد، و برزگر، حسن. (1397). بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 297-308. SID. https://sid.ir/paper/234045/fa
Vancouver:
کپییوسفی عاطفه، ناصحی بهزاد، برزگر حسن. بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):297-308. Available from: https://sid.ir/paper/234045/fa
IEEE:
کپیعاطفه یوسفی، بهزاد ناصحی، و حسن برزگر، “بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 297–308، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234045/fa