مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

680
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

560
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 308

چکیده

 دونات نوعی میان وعده ی شیرین است که به طور معمول به صورت تخمیری تهیه و به روش غوطه وری سرخ می شود. بنابراین ازجمله مشکلات آن جذب مقدار زیادی روغن می باشد که باید با ابداع روش هایی از مقدار آن کاست. دراین راستا در این پژوهش اثر پودر پالپ پرتقال در دامنه ی صفر تا 12/5 درصد و هیدروکلوئید زانتان در بازه ی صفر تا 1/5 درصد بر ویژگی های دونات به روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش مقدار پودر پالپ پرتقال و صمغ زانتان, میزان رطوبت, خاکستر, فیبر خام, چگالی, شاخص زردی و قرمزی پوسته و مغز, تباین, همبستگی, آنتروپی, سفتی, صمغیت, قابلیت جویدن و پذیرش کلی افزایش و چربی, روشنایی پوسته و مغز, همگنی, نرمی بافت, پیوستگی, پوکی و تخلخل کاهش یافت. بررسی تیمارها حاکی از آن است که جایگزینی 10/73 درصد پودر پالپ پرتقال و 0/04 درصد صمغ زانتان سبب کاهش جذب روغن, افزایش فیبر و تولید دونات سلامتی بخش خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یوسفی، عاطفه، ناصحی، بهزاد، و برزگر، حسن. (1397). بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 297-308. SID. https://sid.ir/paper/234045/fa

    Vancouver: کپی

    یوسفی عاطفه، ناصحی بهزاد، برزگر حسن. بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):297-308. Available from: https://sid.ir/paper/234045/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه یوسفی، بهزاد ناصحی، و حسن برزگر، “بهینه یابی ویژگی های دونات غنی شده با پودر پالپ پرتقال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 297–308، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234045/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا