مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

927
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 187 | صفحه پایان 198

چکیده

 بهبود نان برنج برای بیماران حساس به گلوتن گندم, نیازمند مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی برنج می باشد که منجر به بهبود خصوصیات نان حاصل خواهد شد. نمونه های نان برنج ایرانی پخته شده در دستگاه فر خانگی مورد ارزیابی فیزیکوشیمیایی قرار گرفتند و نان های حاصل از ارقام مختلف برنج ایرانی (طارم, شیرودی, ندا, فجر, قائم و بینام) با یکدیگر مقایسه شدند. به منظور بررسی کیفی, حجم مخصوص, آون اسپرینگ, نسبت ارتفاع به قطر, نسبت مغز به پوسته, تخلخل, محتوای رطوبتی و خواص بافتی مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی با میکروسکوپ الکترونی به منظور ارزیابی خواص بافتی انجام شد. با انتخاب مناسب ترین رقم امکان تولید نانی با خواص فیزیکی و کیفی مطلوب فراهم خواهد شد. نتایج آزمایشات نشان داد که رقم برنج بینام خواص فیزیکی و کیفی مناسب برای تولید نان برنج فاقد گلوتن را دارد. رقم بینام بیشترین حجم مخصوص, بیشترین نسبت مغز به پوسته, کمترین سختی بافت و کمترین میزان رتروگراداسیون را بخود اختصاص داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    لشکری، فاطمه، محمدزاده میلانی، جعفر، معتمدزادگان، علی، و ملکی، گیسو. (1391). ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 187-198. SID. https://sid.ir/paper/234052/fa

    Vancouver: کپی

    لشکری فاطمه، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی، ملکی گیسو. ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):187-198. Available from: https://sid.ir/paper/234052/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه لشکری، جعفر محمدزاده میلانی، علی معتمدزادگان، و گیسو ملکی، “ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 187–198، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234052/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا