APA:
کپیلشکری، فاطمه، محمدزاده میلانی، جعفر، معتمدزادگان، علی، و ملکی، گیسو. (1391). ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 187-198. SID. https://sid.ir/paper/234052/fa
Vancouver:
کپیلشکری فاطمه، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی، ملکی گیسو. ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):187-198. Available from: https://sid.ir/paper/234052/fa
IEEE:
کپیفاطمه لشکری، جعفر محمدزاده میلانی، علی معتمدزادگان، و گیسو ملکی، “ویژگی های کیفی نان فاقد گلوتن حاصل از واریته های برنج ایرانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 187–198، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234052/fa