مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول های چندلایه تحت شرایط شبیه سازی شده ی دهان

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 124

چکیده

 در این پژوهش, رهایش وانیلین از ریزکپسول های چندلایه تشکیل شده از ایزوله ی پروتئین سویا, نشاسته ی اصلاح شده و کیتوزان که توسط خشک کن پاششی تولیدشده بودند تحت شرایط مختلف بررسی گردید. ارزیابی رهایش با استفاده از یک شبیه ساز دهان بررسی شد. پارامترهای موردنظر شامل متغیرهای دهانی نظیر بزاق و دامنه ی تنش واردشده بر میزان رهایش وانیلین بود. برای بررسی نحوه ی رهایش وانیلین ریزکپسوله شده, رهایش این ریزکپسول ها (یک و دولایه) در دمای 37 درجه ی سانتی گراد و 6/8=pH و نیز تعداد دفعات جویدن (0, 30 و 55 دور در دقیقه) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین خصوصیات فیزیکوشیمیایی ریزکپسول ها مطالعه شد. نتایج بررسی رهایش ریزکپسول های یک لایه (ایزوله ی پروتئین سویا) و دولایه (نشاسته ی اصلاح شده) براساس معادله ی کورسمیر-پپاس حاکی از این بود که ریزکپسول های دولایه نسبت به ریزکپسول های یک لایه دارای ضریب نفوذ کمتری بودند که مقدار شاخص متوسط زمان انحلال (MDT) برای کپسول دولایه و یک لایه به ترتیب معادل 1/24 و 1/08 ساعت در دمای 37 درجه ی سانتی گراد محاسبه گردید, سپس در شرایط یکسان (افزودن بزاق و تنش برشی), سرعت رهایش وانیلین از ریزکپسول های دولایه کمتر از ریزکپسول های یک لایه می باشد که این امر به دلیل پوشش نشاسته ی اصلاح شده ی اطراف پوسته ها و افزایش ضخامت پوسته ی ریزکپسول دولایه می باشد که باعث کاهش سرعت انتشار وانیلین از ریزکپسول های دولایه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محبی، محبت، وریدی، مهدی، نوشاد، محمد، و خلیلیان موحد، محمد. (1398). ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول های چندلایه تحت شرایط شبیه سازی شده ی دهان. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 111-124. SID. https://sid.ir/paper/234057/fa

    Vancouver: کپی

    محبی محبت، وریدی مهدی، نوشاد محمد، خلیلیان موحد محمد. ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول های چندلایه تحت شرایط شبیه سازی شده ی دهان. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):111-124. Available from: https://sid.ir/paper/234057/fa

    IEEE: کپی

    محبت محبی، مهدی وریدی، محمد نوشاد، و محمد خلیلیان موحد، “ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول های چندلایه تحت شرایط شبیه سازی شده ی دهان،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 111–124، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234057/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button