APA:
کپیشعبانی، الهام، سالاری، امیر، شاهسونی، داور، و باغیشنی، حسن. (1398). استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 201-212. SID. https://sid.ir/paper/234058/fa
Vancouver:
کپیشعبانی الهام، سالاری امیر، شاهسونی داور، باغیشنی حسن. استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):201-212. Available from: https://sid.ir/paper/234058/fa
IEEE:
کپیالهام شعبانی، امیر سالاری، داور شاهسونی، و حسن باغیشنی، “استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 201–212، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234058/fa