مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 212

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی تأثیر استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو بر اکسیداسیون چربی و پروتئین فیله ی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال است. گروه 1 ماهیان کپور به عنوان گروه شاهد, جیره ی پایه را دریافت کرد و گروه های 2, 3 و 4 به ترتیب 1/5, 3 و 5 درصد جیره ی غذایی پایه, پودر تفاله ی لیمو را دریافت کردند. بعد از پایان مطالعه (4 هفته) 10 ماهی از هر گروه به طور تصادفی صیدشده و پس از خارج نمودن احشاء, در دمای 4 درجه ی سانتی گراد به مدت 3 روز نگهداری شدند و در زمان صید و طی زمان های نگهداری 24, 48 و 72 ساعت در یخچال, شاخص های اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی عضله ارزیابی شد. نتایج نشان دهنده ی اختلاف معنی دار شاخص های یادشده در گروه 4 نسبت به سایر گروه های دیگر است (0/05>P). بنابراین, جیره ی غذایی حاوی 5 درصد پودر تفاله ی لیموترش به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در جیره ی غذایی ماهی کپور به منظور بهبود وضعیت اکسیداتیو و افزایش ماندگاری فیله طی نگهداری در دمای 4 درجه ی سانتی گراد پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبانی، الهام، سالاری، امیر، شاهسونی، داور، و باغیشنی، حسن. (1398). استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 201-212. SID. https://sid.ir/paper/234058/fa

    Vancouver: کپی

    شعبانی الهام، سالاری امیر، شاهسونی داور، باغیشنی حسن. استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):201-212. Available from: https://sid.ir/paper/234058/fa

    IEEE: کپی

    الهام شعبانی، امیر سالاری، داور شاهسونی، و حسن باغیشنی، “استفاده از جیره ی غذایی غنی شده با پودر تفاله ی لیمو برای پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدی و پروتئینی ماهی کپور طی نگهداری در یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 201–212، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234058/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button