APA:
کپیشهیدی نوقابی، مصطفی، نیازمند، راضیه، صراف، مژده، و شهیدی نوقابی، مهناز. (1398). بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 151-164. SID. https://sid.ir/paper/234059/fa
Vancouver:
کپیشهیدی نوقابی مصطفی، نیازمند راضیه، صراف مژده، شهیدی نوقابی مهناز. بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):151-164. Available from: https://sid.ir/paper/234059/fa
IEEE:
کپیمصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند، مژده صراف، و مهناز شهیدی نوقابی، “بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 151–164، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234059/fa