مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 164

چکیده

 گردو حاوی بسیاری از ترکیبات غذایی ازجمله اسیدهای چرب امگا-3, انواع ویتامین ها بخصوص ویتامین E و انواع مواد معدنی است. ازاین رو, گسترش محصولات غذایی بر پایه ی گردو و مطالعه ی روی آنها از جهات مختلف و ازجمله پایداری شیمیایی و میکروبی طی نگهداری بسیار حائز اهمیت است. در این تحقیق به بررسی اثر غلظت های مختلف آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در سه سطح (100, 150 و 200 میلی گرم بر لیتر) بر تغییرات عدد پراکسید و عدد اسیدی کره ی گردو و همچنین اثر دو نوع نگهدارنده ی اسید بنزوئیک و اسید سوربیک در دو سطح (400 و 800 میلی گرم در کیلوگرم) به صورت جداگانه و مخلوط بر شمارش کلی میکروارگانیسم ها و شمارش کپک و مخمر نمونه های کره ی گردو, طی 75 روز نگهداری در دمای محیط پرداخته شده است. نتایج این تحقیق نشان داد که با افزودن BHT در غلظت 200 میلی گرم بر لیتر, عدد پراکسید به میزان قابل توجهی نسبت به نمونه ی شاهد کاهش یافت. عدد اسیدی کره ی گردو پس از تولید 0/3 درصد بود که تا روز 75ام نگهداری در نمونه های مختلف به 0/4 تا 0/5 درصد رسید. همچنین نتایج نشان داد اسید بنزوئیک در مقایسه با اسید سوربیک کارایی بیشتری در کاهش شمارش کلی باکتری ها و شمارش کپک و مخمر طی دوره ی نگهداری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهیدی نوقابی، مصطفی، نیازمند، راضیه، صراف، مژده، و شهیدی نوقابی، مهناز. (1398). بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 151-164. SID. https://sid.ir/paper/234059/fa

    Vancouver: کپی

    شهیدی نوقابی مصطفی، نیازمند راضیه، صراف مژده، شهیدی نوقابی مهناز. بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):151-164. Available from: https://sid.ir/paper/234059/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی شهیدی نوقابی، راضیه نیازمند، مژده صراف، و مهناز شهیدی نوقابی، “بررسی اثر آنتی اکسیدان و نگهدارنده ها بر ویژگی های اکسایشی و میکروبی کره ی گردو طی زمان ماندگاری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 151–164، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234059/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button