APA:
کپیاسمعلی، عبدالعلی، آصفی، نارملا، و یگانه زاد، سمیرا. (1398). اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازه ی ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگی های فیزیکی و حسی شکلات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 165-176. SID. https://sid.ir/paper/234060/fa
Vancouver:
کپیاسمعلی عبدالعلی، آصفی نارملا، یگانه زاد سمیرا. اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازه ی ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگی های فیزیکی و حسی شکلات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):165-176. Available from: https://sid.ir/paper/234060/fa
IEEE:
کپیعبدالعلی اسمعلی، نارملا آصفی، و سمیرا یگانه زاد، “اثر نسبت امولسیون حاوی قندهای الکلی و اندازه ی ذرات بر مقاومت حرارتی و برخی ویژگی های فیزیکی و حسی شکلات،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 165–176، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234060/fa