APA:
کپیآزادبخت، محسن، و واحدی ترشیزی، محمد. (1398). کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی و آزمون غیر مخرب سی تی اسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 177-188. SID. https://sid.ir/paper/234061/fa
Vancouver:
کپیآزادبخت محسن، واحدی ترشیزی محمد. کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی و آزمون غیر مخرب سی تی اسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):177-188. Available from: https://sid.ir/paper/234061/fa
IEEE:
کپیمحسن آزادبخت، و محمد واحدی ترشیزی، “کاربرد شبکه ی عصبی مصنوعی و آزمون غیر مخرب سی تی اسکن در تخمین مقدار کوفتگی گلابی در اثر اعمال بارهای خارجی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 177–188، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234061/fa