APA:
کپیزندی، محسن. (1398). خصوصیات مکانیکی, پایداری و رهایشی میکروژل های آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 285-296. SID. https://sid.ir/paper/234071/fa
Vancouver:
کپیزندی محسن. خصوصیات مکانیکی, پایداری و رهایشی میکروژل های آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):285-296. Available from: https://sid.ir/paper/234071/fa
IEEE:
کپیمحسن زندی، “خصوصیات مکانیکی, پایداری و رهایشی میکروژل های آلژینات-پروتئین آب پنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 285–296، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234071/fa