APA:
کپیفهیم، هدا، معتمدزادگان، علی، و حمزه، شبنم. (1396). بررسی اثر ترکیب ریخت پذیرکننده های سوربیتول و پلی اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(2)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/234083/fa
Vancouver:
کپیفهیم هدا، معتمدزادگان علی، حمزه شبنم. بررسی اثر ترکیب ریخت پذیرکننده های سوربیتول و پلی اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(2):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/234083/fa
IEEE:
کپیهدا فهیم، علی معتمدزادگان، و شبنم حمزه، “بررسی اثر ترکیب ریخت پذیرکننده های سوربیتول و پلی اتیلن گلایکول بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فیلم های ژلاتینی حاصل از پوست ماهی حلوا سیاه،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 2، pp. 211–220، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234083/fa