APA:
کپیحسینی، وحیده سادات، نجف نجفی، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1392). بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/234090/fa
Vancouver:
کپیحسینی وحیده سادات، نجف نجفی مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/234090/fa
IEEE:
کپیوحیده سادات حسینی، مسعود نجف نجفی، و علی محمدی ثانی، “بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 109–120، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234090/fa