APA:
کپیشهیدی یاساقی، سیداحمد، محبی، محبت، معتمدزادگان، علی، ضیایی فر، امان محمد، ابوالفضلی اصفهانی، جواد، و مرتضوی، سیدعلی. (1392). ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 179-192. SID. https://sid.ir/paper/234092/fa
Vancouver:
کپیشهیدی یاساقی سیداحمد، محبی محبت، معتمدزادگان علی، ضیایی فر امان محمد، ابوالفضلی اصفهانی جواد، مرتضوی سیدعلی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):179-192. Available from: https://sid.ir/paper/234092/fa
IEEE:
کپیسیداحمد شهیدی یاساقی، محبت محبی، علی معتمدزادگان، امان محمد ضیایی فر، جواد ابوالفضلی اصفهانی، و سیدعلی مرتضوی، “ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 179–192، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234092/fa