مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

890
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

553
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 192

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهیدی یاساقی، سیداحمد، محبی، محبت، معتمدزادگان، علی، ضیایی فر، امان محمد، ابوالفضلی اصفهانی، جواد، و مرتضوی، سیدعلی. (1392). ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 179-192. SID. https://sid.ir/paper/234092/fa

    Vancouver: کپی

    شهیدی یاساقی سیداحمد، محبی محبت، معتمدزادگان علی، ضیایی فر امان محمد، ابوالفضلی اصفهانی جواد، مرتضوی سیدعلی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):179-192. Available from: https://sid.ir/paper/234092/fa

    IEEE: کپی

    سیداحمد شهیدی یاساقی، محبت محبی، علی معتمدزادگان، امان محمد ضیایی فر، جواد ابوالفضلی اصفهانی، و سیدعلی مرتضوی، “ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 179–192، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234092/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا