APA:
کپیفیضی، سمیرا، وریدی، مهدی، زارع، فاطمه، و وریدی، محمدجواد. (1392). بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 121-138. SID. https://sid.ir/paper/234093/fa
Vancouver:
کپیفیضی سمیرا، وریدی مهدی، زارع فاطمه، وریدی محمدجواد. بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):121-138. Available from: https://sid.ir/paper/234093/fa
IEEE:
کپیسمیرا فیضی، مهدی وریدی، فاطمه زارع، و محمدجواد وریدی، “بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 121–138، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234093/fa