مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,032
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

631
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 138

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیضی، سمیرا، وریدی، مهدی، زارع، فاطمه، و وریدی، محمدجواد. (1392). بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(2)، 121-138. SID. https://sid.ir/paper/234093/fa

    Vancouver: کپی

    فیضی سمیرا، وریدی مهدی، زارع فاطمه، وریدی محمدجواد. بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(2):121-138. Available from: https://sid.ir/paper/234093/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا فیضی، مهدی وریدی، فاطمه زارع، و محمدجواد وریدی، “بررسی ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 121–138، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234093/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button