APA:
کپینیازمند، راضیه، ناجی طبسی، سارا، مدیری، آتنا، و جهانی، مسلم. (1398). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 91-110. SID. https://sid.ir/paper/234101/fa
Vancouver:
کپینیازمند راضیه، ناجی طبسی سارا، مدیری آتنا، جهانی مسلم. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):91-110. Available from: https://sid.ir/paper/234101/fa
IEEE:
کپیراضیه نیازمند، سارا ناجی طبسی، آتنا مدیری، و مسلم جهانی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و پختی اسپاگتی غنی شده با سبوس جو و صمغ زانتان،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 91–110، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234101/fa